blog

MEDSAN ANIVERSEAZĂ 15 ANI DE GRIJĂ PENTRU PACIENT

„Din grijă pentru sănătatea ta” este sloganul care ne-a ghidat de-a lungul celor 15 ani de activitate. Medsan a luat naștere în 10 mai 2004 din dorința de a oferi pacienților un mediu sigur, plăcut și servicii medicale de calitate la un preț corect. Respectul pentru pacienți și dorința de „a rămâne în egală măsură oameni şi medici în relaţia cu pacienţii noştri” ne-a ajutat să ne dezvoltăm și să venim în întâmpinarea clienților cu un număr din ce în ce mai ridicat de specializări medicale și investigații.

15 ani mai târziu putem spune că am realizat ce ne-am propus:

  • avem cel mai ridicat scor de review-uri de pe piața centrelor medicale din Cluj-Napoca
  • dispunem de 17 specializări + investigații de specialitate și analize de laborator
  • avem o echipă formată din peste 30 de cadre medicale cu experiență
  • peste 560 de companii ne-au ales pentru serviciile de medicina muncii
  • un număr de peste 400.000 de clienți ne-au trecut pragul
  • avem zeci de parteneri și colaboratori de încredere, nu doar în Cluj-Napoca ci și în restul țării
  • și nu în ultimul rând, avem încrederea pacienților și dorința de a fi mereu în pas cu necesitățile acestora.

Încercăm să ne îmbunătățim continuu, atât în relația cu cei care ne calcă pragul cu încredere cât și din punct de vedere al dotărilor și aparaturii performante necesare pentru diagnostic și tratament. Doar în ultimul an echipa Medsan a participat la mai multe cursuri, din diferite arii de specialitate: prim-ajutor, vânzări și relații cu clienții, GDPR.

Fondatoare și CEO-ul Centrului Medical Medsan, Dr. Gânscă Dana își dorește să ofere prin intermediul echipei, un act medical de calitate, promptitudine și transparență și în plus, să existe empatie, respect și sinceritate în relația cu pacientul. Dorința de a ajuta oamenii și de a susține comunitatea locală a dus la implicarea permanentă în sprijinirea a diverse proiecte și evenimente locale.

În 2018, acum un an, a luat naștere și proiectul de suflet al Medsan, „22 în Dar”. Scopul acestuia este susținerea unor cauze sociale și educaționale care ne inspiră. Începând cu 22 mai 2018, am fost implicați în susținerea a 12 proiecte, printre care conferințe de specialitate, tabere pentru copiii bolnavi, hrană pentru cantina săracilor și susținerea copiilor cu boli oncologice și a familiilor acestora, susținerea copiilor din scoli rurale etc.

Orice aniversare este un motiv de bucurie și mai ales de conștientizare a schimbărilor și realizărilor. Ne dorim ca cei care ne vor trece pragul ca și clienți la împlinirea a 15 ani de activitate (10 mai) să sărbătorească împreună cu noi și să aibă parte de o surpriză: un voucher cadou cu o reducere de 15% la analizele de laborator valabil pentru 3 luni.

Cu această ocazie dorim să mulțumim tuturor persoanelor care ne-au trecut pragul și care ne-au oferit încrederea lor, partenerilor și colaboratorilor și nu în ultimul rând echipei Medsan care dă în fiecare zi dovadă de multă grijă, răbdare și respect în relația cu pacienții și colegii deopotrivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *