LOGOPEDIE


Logopedia este disciplina care are ca scop activitatea de educare si corectare a problemelor de limbaj care apar uneori la copii dar si la adulti.
Deficitele de limbaj au o prevalenta crescuta in copilarie, de multe ori ele trec neobservate sau sunt considerate neimportante de catre parinti, dar o data cu trecerea timpului, netratarea lor poate avea consecinte importante in viata copilului.

Dificultatile de limbaj se pot manifesta intr-o forma usoara spre severa (in cazurile in care sunt secundare unor tulburari de natura neurologica).
Logopedul este specializat in diagnosticul si terapia tulburarilor de vorbire si utilizeaza seturi de exercitii de vorbire pentru a reduce aceasta dizabilitate, dar ofera si consiliere si suport atat pacientului cat si familiei sale.

MEDICI

LUMINITA MARGINEAN

psiholog principal - atestat in psihopedagogie speciala

PROGRAM

Luminita Marginean
Miercuri 12:00 – 16:00
Vineri 09:00 – 13:00


FĂ-ŢI O PROGRAMARE

şi o să te contactăm pentru confirmare

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

 

CONTACT

Programările se pot face şi la numerele de telefon de mai jos:
+40 264.597.603
+40 372.714.685

SPECIALITĂȚI

La clinica Medsan găsești într-un singur loc o echipă medicală multidisciplinară ce acoperă
34 de specialități și investigații pentru sănătatea ta.

Click pentru detalii

Click pentru detalii

Click pentru detalii

Click pentru detalii