NEFROLOGIE


Nefrologia  este o ramura a medicinei interne si se ocupa cu studiul functiei rinichilor si a bolilor de rinichi.

Nefrologia trateaza patologia renala non-chirurgicala, pre si post-chirurgicala, precum si afectarea renala din boli sistemice: diabet zaharat, hipertensiune arteriala (HTA), vasculite, colagenoze.

Consultatia de specialitate, completata de ecografia renala si diverse investigatii sanguine specifice diagnosticheaza si stabileste tratamentul specific pentru afectiuni foarte frecvente in practica medicala : infectii urinare, litiaza renala, guta, insuficienta renala, boli chistice ale rinichiului, glomerulonefrite, tumori renale.

Specialistul nefrolog precizeaza utilitatea si momentul initierii dializei, tipul de dializa indicat fiecarui caz in parte, monitorizeaza evolutia si trateaza complicatiile pacientilor aflati in tratament prin dializa cronica.

MEDICI

Dr. MIHU ROXANA

Medic Specialist Nefrologie

PROGRAM

Dr. Mihu Roxana
MARȚI: 16:00-18:00


FĂ-ŢI O PROGRAMARE

şi o să te contactăm pentru confirmare

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

 

CONTACT

Programările se pot face şi la numerele de telefon de mai jos:
+40 264.597.603
+40 372.714.685

SPECIALITĂȚI

La clinica Medsan găsești într-un singur loc o echipă medicală multidisciplinară ce acoperă
34 de specialități și investigații pentru sănătatea ta.

Click pentru detalii

Click pentru detalii

Click pentru detalii