Ozonoterapie


Terapia cu ozon, sau ozonoterapia, reprezinta o forma de tratament utilizata de mai bine de un secol in vederea cresterii gradului de oxigenare a tesuturilor. Aceasta are rezultate remarcabile intr-o gama larga de afectiuni.

Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a functiei imunitare si a mecanismelor reparatorii din organism. Ozonoterapia este eficienta in toate cazurile in care tesuturile corpului sufera ca urmare a deficitului de oxigen.

Ozonoterapie Cluj – La Centrul Medical Medsan din Cluj-Napoca puteti beneficia de urmatoarele tratamente cu ozon medical: infiltratii paravertebrale, insuflatii rectale, autohemotransfuzia majora, vitaminoterapia C perfuzabil, insuflatii vaginale, insuflatii nazale.

Nou! Acum sunt disponibile si: Tratamentul cu ozon pentru recuperare dupa infectiile cu Covid-19 si Tratamentul ulcerului varicos si a piciorului diabetic.

Dr Cristian Meda

Medic Specialist GERIATRIE - GERONTOLOGIE, Medic Primar MEDICINA DE FAMILIE

PROGRAM

Luni, Marti, Joi 08:00 – 15:00
Miercuri, Vineri 11:00 – 18:00


FĂ-ŢI O PROGRAMARE

şi o să te contactăm pentru confirmare

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

 

CONTACT

Programările se pot face şi la numerele de telefon de mai jos:
+40 264.597.603
+40 372.714.685

SPECIALITĂȚI

La clinica Medsan găsești într-un singur loc o echipă medicală multidisciplinară ce acoperă
34 de specialități și investigații pentru sănătatea ta.

Click pentru detalii

Click pentru detalii

Click pentru detalii