blog

ANALIZE PENTRU OBȚINERE SAU PRESCHIMBARE PERMIS AUTO

Vrei să dobândești sau să îți reînnoiești permisul de conducere și te întrebi care sunt investigațiile medicale necesare.

Conform legii, pentru obținerea permisului auto, trebuie să fii apt din punct de vedere medical și psihologic. De asemenea, și prelungirea valabilității permisului este condiționată de obținerea fișei medicale pentru permisul auto. Această fișă este documentul care atestă că îndeplinești condițiile necesare din punct de vedere medical pentru a conduce un autovehicul din categoria pentru care soliciți eliberarea permisului. Documentul poate fi dobândit doar în clinicile acreditate și are o valabilitate de 1 an de la data obținerii.

Este necesar să efectuezi controale medicale la următoarele specialități:

  1. Medicină internă
  2. Ortopedie
  3. Oftamologie
  4. O.R.L.
  5. Neurologie
  6. Psihiatrie

Centrul Medical Medsan oferă examinări medicale complete necesare obținerii sau preschimbării permisului auto şi moto, pentru toate categoriile. Medicii celor șase specialități cuprinse în certificatul medical sunt prezenți concomitent, astfel încât se vor efectua toate examinările clinice necesare în aceiași zi iar la finalul consultațiilor vei primi certificatul medical complet.

Este necesară efectuarea în prealabil a unei programări telefonice la numărul 0264597603 sau online aici. De asemenea, tarifele practicate pentru examinările medicale și psihologice pot fi consultate aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *