PROIECTE DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Centrul Medical Medsan înțelege importanţa implicării în proiecte de CSR, de aceea susține activ, alături de Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj cauze sociale, dar recompensând în același timp excelenţa în domenii precum educația, cultura şi medicina.

Familia regăsită

Asociația “Familia regăsită” este o organizație cu scop umanitar care identifica şi ajuta familii în dificultate, copii instituţionalizaţi sau aflaţi în situaţie socială precară. În calitate de membru AFA, unul dintre susținătorii constanți ai acestei Asociații, Centrul Medical Medsan s-a oferit sa asigure asistenta medicală pentru copiii incluși în acest proiect umanitar.

 

Gala Excelenţei la Feminin

Gala Excelenţei la Feminin este un proiect al Asociației Femeilor de Afaceri prin care sunt premiate doamne ale Clujului care s-au remarcat prin activitatea lor excepţională. La categoria Dezvoltare şi Inovaţie în Medicină a ediției 2014, premiul acordat de către Centrul Medical Medsan a fost oferit Teodorei Mocan, cercetător al Departamentului de Nanomedicină din cadrul Institutului de Gastroenterologie-Hepatologie.

Premierea olimpicilor

Premierea a 10 elevi cu rezultate excepţionale la olimpiade naţionale şi internaţionale. Centrul Medical Medsan Cluj a ales să îl susţină pe Cornelius Zirbo, câștigătorul premiului I la Olimpiada Națională de Muzică (violoncel).

Atipic Beauty

Atipic Beauty este un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilităţi din Romania care are ca scop promovarea drepturilor şi integrarea socială a acestora. Evenimentul este organizat de către Asociația Open Your Heart în parteneriat cu Agenția de Turism Wens Travel, cu susținerea Asociației Femeilor de Afaceri Cluj. Centrul Medical Medsan s-a alăturat cu mândrie şi bucurie susținătorilor evenimentului organizat pentru a doua oară la Cluj.

Atipic Beauty 2015

Ediția 2015 a fashion show-ului “Atipic Beauty ” a fost susținută, cu onoare, de către Centrul Medical Medsan. Un eveniment plin de emoție şi frumusețe care a demonstrat încă o dată că 12 caractere puternice pot schimba, în timp, lucruri şi mentalități.

Gala Excelenţei la Feminin 2016

Gala Excelenţei la Feminin este un eveniment care premiază valori feminine clujene. Pentru că Centrul Medical Medsan prețuiește excelenta, am ales să susținem şi în 2016 acest eveniment, marca Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

Atipic Beauty 2016

Centrul Medical Medsan susține pentru al treilea an consecutiv, Gala “Atipic Beauty 2016”, un eveniment emoționant dedicat persoanelor cu dizabilităţi. Eforturile noastre se alătură celor care doresc să schimbe mentalităţi.

8 Martie 2017

Spiritul de echipă şi consolidarea acesteia fac parte dintre valorile Centrului Medical Medsan. De aceea, acordam atenție fiecărui moment pe care îl putem petrece împreună. De 8 Martie, am ales, şi în 2017, să ne răsfățăm, amuzăm şi bucurăm împreună.