Slide 1
Acces facil din orice zonă
și parcare proprie
Slide 2
Servicii medicale
private sau decontate CAS
Slide 3
18 ani experiență
Slide 4
Peste 600.000
de pacienți
Slide 5
60 de cadre medicale
cu experiență dovedită
Slide 6
34 de specialități
și investigații
previous arrow
next arrow

DESPRE NOI


Pentru sănătate, ne ai pe noi – e declarația noastră și, în același timp, o promisiune de excelență și implicare către comunitatea clujeană.
Suntem oameni și medici, în egală măsură, în relația cu pacienții noști. Misiunea noastră este să oferim servicii medicale excelente pentru sănătatea lor și să ne implicăm și să facem diferența în comunitate.
Suntem centrul medical către care clujenii se pot adresa cu încredere si deschidere.
Medsan este un proiect de suflet, dezvoltat din dorința de a oferi servicii medicale la standarde profesionale înalte, de către o echipă de medici cu experiență și un personal medical căruia îi este mereu insuflat respectul față de pacient. Am pornit la drum în 2004 cu dorinţa de a acoperi o nevoie existentă la acel moment pe piaţă, pentru că mediul economic aflat în continuă dezvoltare solicită servicii de medicina muncii, analize de laborator şi alte câteva specialităţi asociate.

Azi, cele 22 de specialităţi medicale oferă echipei alcătuite 64 de cadre medicale posibilitatea acordării unei game mult mai complexe de investigaţii, la tarife accesibile şi oneste, păstrând în acelaşi timp transparenţa şi promptitudinea actului medical.
Ne dorim să păstrăm buna comunicare dintre echipa medicală şi pacient, în atmosfera caldă, familială dar profesionistă în acelaşi timp şi să continuăm să fim fideli viziunii noastre, de “a rămâne în egală măsură oameni şi medici în relaţia cu pacienţii noştri”.
Apreciem valorile şi suntem constienţi de nevoia de susţinere a comunităţii sau a unor cauze culturale, sociale sau educaţionale. De aceea ne implicăm în sprijinirea unor proiecte ale comunităţii locale, ştiind că orice ajutor oferit la momentul potrivit poate reda o speranţă, salva un destin sau schimba o mentalitate.

Alătură-te unei echipe de profesionisti!

Trimite CV-ul tău la: medical@medsancluj.ro

IMPLICARE ÎN PROIECTE CSR

ECHIPA ADMINISTRATIVĂ ŞI LABORATOR – RECOLTARE

Oferim servicii medicale prompte și de calitate, cu o echipă de medici cu experiență și un personal medical căruia îi este mereu insuflat respectul față de pacient.

ECHIPA ADMINISTRATIVĂ

SERGIU UIFELEAN

SERGIU UIFELEAN

Sales Supervisor
ALINA MOLDOVAN

ALINA MOLDOVAN

Account Manager
DR. DANA GÂNSCĂ

DR. DANA GÂNSCĂ

Manager, Founder & C.E.O.

Szoverfi Mihaela

Szoverfi Mihaela

OPERATOR INTRODUCERE DATE
MIRELA RUSU

MIRELA RUSU

Sales Representative

ECHIPA DE ASISTENTE

DRĂGAN LARISA

DRĂGAN LARISA

ASISTENTA-SEF
MIHALY COZMUTA CAMELIA

MIHALY COZMUTA CAMELIA

ANDREEA VOICU

ANDREEA VOICU

Reception Coordinator

MOCA GEORGETA

MOCA GEORGETA

CIMPEAN SIMONA

CIMPEAN SIMONA

POP BADE ANA MARIA

POP BADE ANA MARIA

VÂTCĂ CRINA

VÂTCĂ CRINA

CENTRUL MEDICAL MEDSAN

0264.597.603; 0372.714.685

Programările se fac prin e-mail: medical@medsancluj.ro sau la numerele de telefon de mai sus.

18

ANI DE ACTIVITATE MEDICALĂ

34

SPECIALITĂŢI MEDICALE

60

CADRE MEDICALE

650

COMPANII CLIENT

+600.000

PACIENȚI

VIZIUNEA NOASTRA ESTE:

să oferim pacienţilor servicii medicale extinse în cadrul unui proces holistic, obiectivul nostru este să fim atât pentru pacienţi cât şi pentru parteneri:
Ghidul
100%
Consilierul
100%
Profesionistul medical implicat
100%

VALORILE ÎN CARE CREDEM:

Onestitate
100%
Modestie
100%
Empatie
100%
Respect pentru individualitate
100%

MISIUNEA PE CARE NE-O ASUMĂM:

  • Să construim o relaţie pe termen lung: comunicăm eficient şi pe înţelesul pacientului;
  • Să facilităm accesul pacienţilor la prevenţie, educare şi informare corectă;
  • Să fim un partener implicat, indiferent de context;
  • Să manifestăm respect pentru timpul pacientului;
  • Ne pasă de binele comunităţii.

22 IN DAR

Proiectul “22 În Dar” a luat naștere în 22 mai 2018, din dorința conducerii Centrului Medical Medsan de a sprijini comunitatea din care face parte. Modul de funcționare al acestuia este simplu: banii încasați în ziua de 22 a fiecărei luni sunt donați înspre o cauză sau eveniment, în general de interes local.

Implicarea pacienților în acest proiect este foarte simplă, este nevoie doar de o programare pentru cel puțin unul dintre serviciile medicale contra cost din cadrul clinicii. Lipsa de timp sau de fonduri nu mai este o problemă. Dacă este nevoie de o consultație sau investigație medicală de specialitate de ce să nu fie programată pentru ziua de 22 a lunii? Suntem transparenți și vă oferim detalii în fiecare lună despre destinatarul și motivația fiecărui beneficiar al donațiilor.

Doamna Dr. Dana Gânscă, fondator și manager Medsan, ne povestește cum a luat naștere proiectul:

TESTIMONIALE

Părerile pacienţilor despre echipa noastră şi despre serviciile noastre medicale

Felicitări întregului colectiv! Eşti întâmpinat cu zâmbete şi multă înţelegere. Mulţumesc!
Maria Ursu
Succes şi să fiţi de folos semenilor mereu!
Dr. Liana D.
Modul în care am fost tratat de către întreaga echipă medicală m-a făcut să îmi schimb părerea despre sistemul medical de la noi. Îi felicit şi recomand şi altor pacienţi să apeleze la acest centru medical, mai ales că analizele sunt decontate de Casa OPSNAJ.
Grigore S
Am apelat la serviciile clinicii Medsan pentru fetiţa mea în vârstă de 2 ani. Mi-au fost recomandaţi pentru secţia de psihiatrie infantilă ăi specialiştii de aici. Tratamentul primit merge de minune şi suntem pe drumul cel bun. Vă mulţumim!
Sorina D.
Prietena mi-a recomandat să vin la Medsan pentru câteva analize. Mă bucur că i-am acceptat sfatul, am fost mulţumită de modul în care au decurs lucrurile precum şi de preţurile practicate. Voi reveni cu siguranţă când va fi nevoie.
Ştefania M.
Am avut nevoie de o consultaţie urgentă şi câteva analize. Pentru că nu locuiesc în Cluj, am căutat o variantă sigură şi accesibilă ca preţ. M-au încântat campaniile şi ofertele promoţionale pe care le are clinica şi m-am bucurat să pot beneficia de ele.
Alexandra
Servicii de calitate, personal deosebit, ţineţi-o tot aşa!
Toader Veronica
Foarte mult bun simț și profesionalism la cel mai înalt nivel. Felicitări întregului colectiv Medsan pentru modul de abordare a actului medical! Recomand cu drag, de câte ori voi avea ocazia!
Mihaela Miron
Mulţumesc Medsan pentru promptitudinea cu care ne-au răspuns solicitărilor de fiecare dată. Îi recomand cu drag!
Anca Cozma
Profesionalism şi calitate!
Corina Staicu
Am apreciat întotdeauna calitatea serviciilor medicale şi amabilitatea personalului de la Medsan. Îi recomand cu drag.
Raul Rusu
Sunteţi o echipă de profesionişti deosebită!
Reka Chirila

Profesionalism, pasiune pentru medicină, personal serios şi amabil. Servicii de calitate la prețuri accesibile. Recomand cu încredere!

Andree Maria Onaca

Servicii medicale de calitate! Recomand cu încredere!

Sanda Anamaria Babinet

Un loc în care sănătatea ta este preţuită! Felicitări pentru ceea ce faceţi!

Jucan Ana

Teama de halatul alb îți este înlăturată datorită personalului de la Medsan!

Rusu Ioana

Multumesc pentru că existaţi! Mereu ne primiţi cu căldură, răbdare, deşi uneori nu suntem cei mai “buni pacienţi”. Asistentele foarte amabile şi dedicate, bine pregătite, de medici să nu mai vorbesc profesionalism, mergi cu drag şi mergeţi oameni buni cu drag. Mulţumesc încă o dată tuturor ce lucrează la acest centru!

Camelia M. Pop

Mergeţi cu încredere și o să aveți parte de personal, amabil, primitor, serios, transmit o stare de bine din momentul în care intri în recepţie, întotdeauna dispus să vă ajute. Oameni frumoși într-o ambianță plăcută! Seriozitate şi profesionalism.

Iulia Karina

Clinicile private sunt numeroase în Cluj, însă pot spune că Medsan este o clinică cu profesionişti dedicaţi pacienţilor. Mulţumesc de trataţie şi vă recomand cu mare căldură!

Andreea Gabriela Dardai

M-a impresionat promptitudinea cu care am fost preluată încă de la recepţie şi modul în care au decurs discuţiile cu medicul, apoi analizele. Sunt mulţumită şi voi reveni la Medsan.

Cristina S., inginer, Cluj-Napoca