Medicina naturista – ansamblu de metode terapeutice care foloseste ca remedii substantele naturale. Prescriptia individualizata in medicina naturista este foarte importanta.

Fitoterapia – metoda de preventie si tratament, care utilizeaza plante intregi, parti sau extracte complexe din plante.

Gemoterapia – metoda terapeutica naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. Gemoterapia este o punte de legatura intre fitoterapie si homeopatie.

Apiterapia – arta si stiinta prevenirii si tratamentului bolilor, folosind produsele miraculoase ale albinelor ( miere, polen, pastura, laptisor de matca, propolis, veninul de albine, apilarnilul).

In premiera la Centrul Medical Medsan, acupunctura cu venin de albine !

  Veninul de albine este un produs biologic propriu albinei si nu intra în categoria principiilor active transmise de plante asa cum sunt mierea, polenul sau propolisul. El este depozitat într-o vezicula speciala a albinelor si reprezinta un produs de secretie glandulara.
Terapia cu venin de albine se practica numai in cabinetele de acupunctura si numai dupa realizarea unui test care depisteaza alergia la venin !
Este o metoda de tratament care consta in injectarea unei cantitati de venin aproximativ egala cu cea injectata de o albina in timpul unei intepaturi.

Indicatii terapeutice
Tratamentul cu venin de albine este poate chiar mai vechi si mai faimos decât tratamentul cu miere,  cu rezultate in urmatoarele afectiuni:
– Reumantism si nevralgii
– Alergii
– Afectiuni neurologice
– Boli autoimune si endocrine
– Afectiuni maligne

Oferim

  • stabilirea diagnosticului (in acest scop coroboram datele anamenezei cu rezultatele electrosomatografiei DDFAO – pe care o oferim in centrul nostru)
  • alegerea tratamentului specific fiecarui pacient
  • monitorizarea evolutiei pacientului

Medic specialist

Preturi

 • Consultatie (prima vizita)
  100 RON
 • Control
  50 RON
 • Programari: Dr. Anamaria Alexandru – 0740 181 880, anamaria.alexandru@yahoo.com