Centrul Medical Medsan intelege importanta implicarii in proiecte de CSR , de aceea sustine activ, alaturi de Asociatia Femeilor de Afaceri din Cluj cauze sociale,  dar recompensand in acelasi timp excelenta in domenii precum educatia, cultura si medicina.

familia regasita

Asociatia „Familia regasita” este o organizatie cu scop umanitar care identifica şi ajuta familii în dificultate, copii instituţionalizaţi sau aflaţi în situaţie socială precară. In calitate de membru AFA, unul dintre sustinatorii constanti ai acestei Asociatii, Centrul Medical Medsan s-a oferit sa asigure asistenta medicala pentru copiii inclusi in acest proiect umanitar.


gala excelentei la feminin

Gala Excelentei la Feminin este un proiect al Asociatiei Femeilor de Afaceri prin care sunt premiate doamne ale Clujului care s-au remarcat prin activitatea lor excepţională. La categoria Dezvoltare şi Inovaţie în Medicină a editiei 2014, premiul acordat de catre Centrul Medical Medsan a fost oferit Teodorei Mocan, cercetător al Departamentului de Nanomedicină din cadrul Institutului de Gastroenterologie-Hepatologie.

copii olimpici 1

COPII OLIMPICI

Premierea a 10 elevi cu rezultate excepţionale la olimpiade naţionale şi internaţionale. Centrul Medical Medsan Cluj a ales sa il sustina pe Cornelius Zirbo, castigatorul premiului I la Olimpiada Națională de Muzică (violoncel).


atipic2

Atipic Beauty este un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania care are ca scop promovarea drepturilor si integrarea sociala a acestora. Evenimentul este organizat de catre Asociația Open Your Heart în parteneriat cu Agenția de Turism Wens Travel, cu sustinerea Asociatiei Femeilor de Afaceri Cluj. Centrul Medical Medsan s-a alaturat cu mandrie si bucurie sustinatorilor evenimentului organizat pentru a doua oara la Cluj.


12179937_10207792197708735_414259472_n

Editia 2015 a fashion show-ului “Atipic beauty ” a fost sustinuta, cu onoare, de catre Centrul Medical Medsan. Un eveniment plin de emotie si frumusete care a demonstrat inca o data ca 12 caractere puternice pot schimba, in timp, lucruri si mentalitati.


Gala Excelentei la Feminin este un eveniment care premiaza valori. Pentru ca Centrul Medical Medsan pretuieste excelenta,  am ales sa sustinem si cea de-a 4-a editie a acestui eveniment, marca Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj.

Gala Excelentei la Feminin este un eveniment care premiaza valori feminine clujene. Pentru ca Centrul Medical Medsan pretuieste excelenta, am ales sa sustinem si in 2016 acest eveniment, marca Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj.


13442175_1191669240857148_8501800196275830977_n

Centrul Medical Medsan sustine pentru al treilea an consecutiv, Gala “Atipic Beauty 2016”, un eveniment emotionant dedicat persoanelor cu dizabilitati. Eforturile noastre se alatura celor care doresc sa schimbe mentalitati.


0036

Spiritul de echipa si consolidarea acesteia fac parte dintre valorile Centrului Medical Medsan. De aceea, acordam atentie fiecarui moment pe care il putem petrece impreuna. De 8 Martie, am ales, si in 2017, sa ne rasfatam, amuzam si bucuram impreuna.